Blog pentru jocuri de noroc

Pariuri pe fotbal

Jocul de fotbal este cel mai iubit sport din lume și de aceea este lesne de înțeles de ce și pariurile pe fotbal sunt atât de populare. În epoca modernă să pui un pariu sportiv este mai ușor ca niciodată și , de aceea, pariurile on line au prins așa de mult avânt comparativ cu modul clasic de pariere. Agențiile de pariuri offline tind să se orienteze mai mult către jocuri de loterie, în timp ce pentru pariuri, mediul online a devenit  mediul preferat de tot mai mulți jucători.

Care sunt opțiunile de pariuri pe fotbal

Pariu pe rezultatul final

Cele mai îndrăgite pariuri pe partidele de fotbal sunt cele pe rezultatul final al partidei, dar nu sunt singurele variante disponibile dintre care puteți alege.

Pariu pe marcatori

Un alt pariu interesant în fotbal este cel pe marcatori, cu variante ale acestuia în funcție de preferințele jucătorilor. Foarte populare se dovedesc  a fi opțiunile de prim marcator, ultim marcator, marcator în orice moment al jocului și  chiar tipul de pariu ce vizează ca un jucator să nu înscrie niciun gol. Nici varianta de a paria pe golurile multiple marcate de un jucător nu este de ocolit, căci fanii înfocați doresc să mizeze pe jucatorul preferat , capabil oricând să înscrie o dublă sau chiar un hattrick.

Pariu pe scor

Scorul corect, ambele echipe să marcheze și pariul pe total goluri sunt doar câteva dintre celelalte opțiuni disponibile de pariere în fotbal. Din fericire, opțiunile sunt tot mai variate și tot mai mult răspund nevoilor jucătorilor pasionați de fotbal.

Avantaje și dezavantaje pariuri live

Pariurile plasate în timp real oferă atât avantaje cât și dezavantaje, pe care le vom prezenta în cele ce urmează.

Avantaje pariuri live

Puteți plasa un număr ridicat de pariuri într-un timp scurt – acest lucru se întâmplă atunci când joci pe intervale de timp la fotbal, dar și în cazul multor altor opțiuni. Asta înseamnă că ai putea avea un număr mare de pariuri decise într-un interval scurt de timp, ceea ce aduce din start câteva avantaje: rulaj rapid, posibilitatea unei îmbogățiri rapide

Te poți baza pe ce se întâmplă în meci, cunoștințele proprii și un pic de inspirație, ceea ce poate duce la câștigâri mai mari decât atunci când jucați în cote fixe.

Pariurile live sunt mai dinamice și mai palpitante – ceea ce înseamnă să trăiți la maxim adrenalina meciului urmărind, având și o miză proprie în acel joc.

Dezavantaje pariuri live

Puteți pierde la fel de rapid toți banii plasați – există riscul de vă lasa purtați de val și de a risca să pierdeți în doar câteva minute tot ce ai câștigat. Dacă începeți cu anumite câștiguri rapide, uitați să mai fiți calculat și nu mai ții cont de nici o regulă.

Pariurile live vin cu multe capcane – se va întâmpla foarte des să dai de meciuri între echipe necunoscute sau sportivi de care nu ai auzit la care, după desfășurarea jocului de până în acel moment, vei avea  impresia că ai dat de un pariu ”sigur”. Se întâmplă ca jocul să ia o întorsătură complet neașteptată și te trezești că un pariu aparent ”sigur” ajunge să fie o adevărată capcană.

Capacitatea de a lua decizii bune într-un timp limitat – atunci când jucați pre-meci poți sta cu orele să alegeți cele mai bune pronosticuri, dar după fluierul de start timpul este altul. Deciziile luate trebuie să fie și rapide, dar și bune.

Erorile tehnice ale site-ului de pariuri – dacă acest lucru se întâmplă când joci live, atunci cu siguranță vei rata pariul dorit și poate fi foarte frustrant mai ales dacă el se dovedește a fi câștigător.

Avantajele pariurilor online pe fotbal

Acum câțiva ani tipurile de pariuri pe fiecare eveniment sportiv erau foarte limitate, la fel și numărul competițiile pe care pariorii puteau miza. Agențiile de pariuri clasice în continuare nu sunt foarte familiarizate cu anumite ligi și competiții nu foarte cunoscute și, de aceea, la ele nu vei găsi o varietate de opțiuni precum vei găsi în mediul on line.

Pariurile on line pe fotbal este cel mai indicat loc pentru pariuri sportive, deoarece aici puteți paria până și pe cele mai puțin cunoscute ligi din lume, inclusiv pe meciuri din liga a 3-a si a 4-a din România.

Un alt avantaj deloc de neglijat în cazul pariurile online pe fotbal e reprezentat de comoditate și de ușurința cu care jucatorii își pot plasa pariurile, fără a fi nevoiți să se deplaseze nici măcar un pas pentru asta. Acum, jucatorii la pariuri online pot face toate astea cu doar câteva click-uri de mouse, sau chiar din confortul propriului fotoliu, pariind cu usurință de pe tabletă sau de pe telefon.

Toate aceste argumente importante vă pot ajuta să vă decideți cu privire la pariurile online și considerăm că acum este momentul ideal să vă deschideți un cont pentru a vă bucura de această experiență. Multă inspirație în alegerea răspunsurile câștigătoare!