Blog pentru jocuri de noroc

Cum se pariază la jocul de rouletă?

Se știe că jocul de ruletă este un joc de noroc, însă anumite informații sau strategii de joc vă pot crește șansele de câștig.

Cum să joci și să câștigi mai mult la ruletă?

Regulile de bază ale ruletei jucate online

Jocul este simplu: un dealer învârte roata ruletei cazinoului și aruncă o minge mică într-un loc aleatoriu al roții. Toți jucătorii din jurul mesei de ruletă ale cazinoului își fac pariurile și așteaptă să se oprească o minge în cele 36  sau 37 buzunare. Dacă pariurile au fost corecte, se câștigă, dacă nu, se pierde tot.

Tipuri de pariuri on line pe ruletă

Există două tipuri de pariuri online pe ruletă pe bani reali:

  • Pariurile interne înseamnă a face un pariu pe un anumit număr sau o serie de numere.
  • Pariurile externe sunt cele considerate mai generale – pot fi făcute pe roșu-negru, prima, a doua sau a treia duzină etc.

Glosar de termeni la jocul de ruletă

Pentru a înțelege mai bine regulile jocului de ruletă și despre ce vorbesc dealerii sau ce este scris pe paginile ruletei cazinoului, trebuie să cunoașteți sensul termenilor de bază:

Backtrack – este partea exterioară a ruletei și cea mai importantă pentru jucători, deoarece acesta se rotește cu o mică bilă albă ce vă poate aduce un jackpot.

Pariu pe coloană – este pariul ce poate fi făcut pe o coloană de numere din cele trei disponibile.

Pariul pe colț – este pariul pe patru numere la rând care creează un pătrat.

În închisoare – când o minge se oprește pe 0, un jucător poate lua o jumătate din pariu înapoi sau poate părăsi pariul „în închisoare” pentru încă o rotație.

Pariu mare – este un pariu făcut pe numere de la 19 la 36.

Pariu pe roșu – este un pariu pe ruletă făcut pe toate numerele roșii. Poate exista și un pariu negru.

Miză divizată – un pariu pe ruletă efectuat pe două numere situate unul lângă celălalt pe o roată de ruletă.

Street – este pariu făcut pe trei numere la rând.

Cele mai utile sfaturi pentru a juca profitabil la ruletă

După învățarea regulilor puteți trece la practică. Cu câteva strategii personale puteți să vă creșteți șansele de câștig și să aveți o experiență online a ruletei de cazino mai distractivă.

  1. Prima și cea mai importantă regulă pentru orice joc de ruletă de cazinou online este să joci doar într-un cazinou sigur și de încredere pentru a fi siguri că veți lua și banii câștigați on line.
  2. Aflați ce tipuri de pariuri există și care dintre ele sunt mai profitabile. În general, nu este recomandat să faceți deloc pariuri interne, întrucât acestea au cea mai mare margine de casă. Cele mai bune pariuri de făcut sunt pariul pe bani uniformi, pariul pe coloană și pariul pe duzină.
  3. Stabiliți-vă întotdeauna limitele de pariu și urmați-le, chiar dacă sunteți pe linia câștigătoare, și mai ales dacă norocul nu este de partea dumneavoastră.
  4. Unul dintre cele mai inevitabile sfaturi pe care le pot obține jucătorii de cazinou este utilizarea regulii „în închisoare” ori de câte ori este posibil, deoarece vă poate crește câștigurile. Este un alt motiv pentru care ar trebui să alegeți ruleta europeană în locul celei americane.
  5. Exersați mult, gratuit înainte de a începe să jucați pe bani reali. Toate marile casinouri on line au întotdeauna un set de jocuri gratuite astfel încât să vă puteți verifica strategiile și să alegeți jocurile pe care le preferați.

Cel mai important sfat este să nu uitați să vă distrați și să vă bucurați de această experiență de joc. Dacă mai câștigați și bani atunci cu atât mai bine, dar nu trebuie să fie principalul scop al jocului de ruletă.

Leave a Comment