Blog pentru jocuri de noroc

Cum să joci Blackjack. Reguli și sfaturi.

Jocul de Blackjack este acel tip de joc la care câștigul ce depinde de cărțile pe care le primești la prima mână, din noroc. Chiar și așa e bine să cunoașteți anumite strategii prin care să vă maximizați câștigul. Dacă cunoașteți regulile de bază, dar și anumite strategii ale jocului, puteți paria la Blackjack on line la nivel de profesionist, bucurându-vă și de câștiguri substanțiale.

Regulile de bază ale jocului de Blackjack

Blackjack on line pe bani este unul dintre cele mai populare jocuri de pariuri ce poate fi jucat în orice casino și asta dintr-un motiv foarte simpl. Regulile acestui joc sunt foarte simple, iar jocul implică o parte de distracție apreciată atât de jucătorii novici, cât și de cei experimentați. Iată care sunt regulile de vază ale jocului de Blackjack on line:

  • Împărțirea cărților: atât dealerul cât și jucătorul primesc două cărți și una din cărțile dealerului rămâne cu fața în jos.
  • Valoarea cărților: fiecare carte are o valoare, cărțile cu imagini valorează 10 puncte, iar Asul valorează atât 11 cât și 1.
  • Finalitatea jocului: principalul obiectiv la jocul de blackjack on line este de a ajunge cât mai aproape de 21 puncte, fără a depăși însă această valoare.
  • Termenii jocului:

Blackjack – combinația câștigătoare când jucătorul are în mâine cărți în valoare de 21 puncte.

Scorul valorii cărților – un mic avantaj al jucătorului este socotirea în minte a scorului cărților primite, ceea ce sporește șansa de câștig;

Dublarea pariului – este acțiunea când puteți să vă dublați pariul și să luați încă o carte din pachet.

Ieșire anticipată din joc – este o opțiune valabilă doar în anumite variante ale jocului. Puteți lua aceată decizie înainte ca dealerul să verifice blackjeckul.

Intrare în joc – în jocul de blackjack înseamnă acțiunea de a lua încă o carte.

Carte ascunsă – este cartea dealurului așezată cu fața în jos.

Asigurare/Pariul protejat – este pariul care te ajută să piezi mai puțin; în acest caz câștigi jumătate din pariul inițial, dar dublu dacă dealerul ajunge la 21.

Natural- este pariul perfect a două cărți care valorează 21.

A sta – înseamnă să nu iei mai multe cărți și să speri că dealerul primește mai puține puncte decât tine.

A împărți – în situația in care aveți două cărți de aceeași valoare în mâna inițială, o puteți împărți în două și puteți face un al doilea pariu.

Strategii de joc care vă cresc șansele de câștig

Stabiliți-vă o limită a pariului

Jocul online de blackjack pe bani reali poate fi foarte distractiv și să nu mai țineți cont de numărul banilor pariați. Fiți prudenți, mai ales dacă sunteți începători!

Existența bonusurile la cazinoul online

Jucând bani reali de blackjack online vă oferă un avantaj important în comparație cu mesele de blackjack din cazinourile obișnuite. Puteți utiliza bonusuri, puteți juca mai multe jocuri gratuit și puteți câștiga mai mult.

Împărțiți așii și zecile

Jocul pe bani reali vă oferă posibilitatea de a vă împărți mâna în două mâini diferite dacă primiți două cărți de aceeași valoare. Împărțirea așilor și a zecilor vă crește șansa de a câștiga.

Nu folosiți pariul de protecție

Acest pariu poate sună ca un mod frumos de a câștiga mai mulți bani, dar pe termen lung este mai degrabă pariul pierzător, așa că vă recomandăm să nu îl faceți deloc.

Dublarea pariului

Vă recomandăm să dublați întotdeauna când aveți 9, 10 sau 11 în mână, iar dealerul are 4, 5 sau 6. Șansele sunt bune să câștigați.

Jucați blackjack de plăcere

Această abordare vă va ajuta să învățați regulile și strategiile de bază mai repede și să deveniți expert în blackjack.

Leave a Comment