castiga cazinoul

Ce este un bonus fără depunere?

Cazinourile online le oferă jucătorilor din ce în ce mai des un bonus fără depunere, acesta fiind o bonificație care poate fi acordată sub formă de bani sau de rotiri gratuite. Jucătorul poate primi un astfel de bonus chiar și atunci când nu are cont de joc pe platforma respectivă. De asemenea, bonusurile fără depunere sunt oferite și în cadrul unor promoții speciale derulate de cazinou sau în cadrul programelor de fidelitate (VIP) ale acestor site-uri cu jocuri de noroc de la distanță.

În ce constă un bonus fără depozit și cum îl poți obține

cazinou

Bonusurile fără depozit constau în bani sau runde gratuite, acestea fiindu-le acordate jucătorilor care s-au înregistrat la cazinou sau care au intenția de a se înscrie pe site. În cazul în care nu au un cont și au activat această promoție li se poate impune obligația efectuării unei depuneri minime pentru a-și retrage câștigurile obținute cu aceste runde gratis (situație în care va fi nevoie de înregistrare).

Cazinourile online acordă bonus fără depunere cash sau free spins în următoarele situații:

 •   La înregistrarea pe site-ul cazinoului;
 •   La verificarea identității jucătorului;
 •   La aniversarea jucătorului;
 •   La recomandarea de către jucător a altor persoane care să se înregistreze și să efectueze depuneri la casino;
 •   Cu ocazia promoțiilor, concursurilor și ofertelor Happy Hour;
 •   La lansarea unui nou joc sau a unui slot exclusiv ori pe mobil;
 •   Pentru descărcarea și instalarea aplicației mobile a cazinoului.

Pentru a revendica în siguranță un astfel de bonus este necesară consultarea condițiilor și termenilor de utilizare a bonusului.

Care sunt elementele pe care trebuie să le iei în considerare înainte de revendicarea unui astfel de bonus?

Revendicarea unui bonus fără depunere trebuie corelată cu o serie de factori ce se găsesc menționați în termenii și condițiile bonusului:

 •   Valoarea bonusului și modul de acordare a acestuia – de exemplu, dacă jucătorul primește 30 free spins fără depunere se va verifica dacă acestea se acordă într-o singură tranșă sau pe parcursul mai multor zile;
 •   Rulajul – de câte ori trebuie rulate câștigurile din rundele gratis sau banii bonus primiți;
 •   Suma care poate fi câștigate cu acest bonus – de obicei este una limitată;
 •   Cât se poate miza pe rotire cu acest bonus – nu poți paria întreaga sumă primită bonus fără depozit, ci doar valoarea maximă menționată în condițiile și termenii bonusului;
 •   Dacă trebuie efectuată o depunere pentru retragerea banilor sau câștigurilor obținute cu un astfel de bonus.

Chiar dacă primește o sumă gratis sau un anumit număr de rotiri gratuite, bonusul fără depunere poate să nu fie atât de avantajos pentru un jucător.

Merită să activezi un bonus online fără depunere?

Revendicarea unei bonificații fără depozit este avantajoasă doar dacă rulajul nu este mare (orice bonus cu cerințe de rulaj peste 30x nu este atât de atractiv) și dacă suma maximă care poate fi obținută nu este limitată la o valoare prea mică. În caz contrar, este recomandat să te orientezi către alte bonusuri!

 

Leave a Comment